Verkooppunt Worden?

Verkooppunt worden

Een mooi merk voor in je salon

Zeker een mooie aanvullen in uw salon

Exclusiviteit in elke salon! Onze producten zijn uitsluitend verkrijgbaar bij geselecteerde salons in Nederland en België, niet bij bol.com en dergelijke. Ervaar de luxe en persoonlijke service die alleen onze partner-salons bieden. Ontdek het verschil met onze unieke producten, verkrijgbaar waar schoonheid een persoonlijke touch heeft.

 

 1. 1
  Geen verplichte afname

  We leveren al vanaf 1 product

 2. 2
  Persoonlijk contact

  Bij Lux Cosmetics streven we naar persoonlijk contact. Onze contactpersoon is niet alleen een expert op het gebied van schoonheid, maar heeft ook een eigen salon. Ervaar de betrokkenheid van een gelijkgestemde professional die jou begrijpt en ondersteunt in elke stap van je schoonheidsreis.

 3. 3
  Natuurlijk producten

  Onze producten zijn dierproefvrij, vrij van microplastics, Vegan, Siliconenvrij, parabenenvrij,  sulfaatvrij, vrij van hoofdallergenen uit parfum, niet gewassen in chemische badjes, geen vaseline en siliconen in de producten.

 4. 4
  Leuke marge

  Leuke marge en eerlijke producten

 5. 5
  Verzenden

  Bij Lux Cosmetics geniet je van gratis verzending in Nederland bij bestellingen vanaf 75 euro en in België vanaf 100 euro. Ontdek de luxe van zorgeloos winkelen en laat jouw favoriete producten kosteloos bij je thuis bezorgen.

 6. 6
  Nederland

  Geproduceerd in Nederland

 7. 7
  Extra hulp

  Wij kunnen u helpen met de marketing van je salon/producten

 8. 8
  Geen verkoop via BOL.com

  Onze producten zijn geen massaproducten die te vinden zijn op de schappen van alledaagse retailers zoals Bol.com, Douglas of ICI PARIS XL. Wij geloven in een exclusieve ervaring, waarbij elk product met de grootste zorg en aandacht is vervaardigd om aan de unieke behoeften van onze klanten te voldoen.

Bij Lux Cosmetics bieden we de mogelijkheid voor private labeling. Onze producten worden blanco geleverd, zonder etiket, waardoor jij de vrijheid hebt om je eigen merknaam prominent te presenteren. Je bent zelf verantwoordelijk voor het ontwerp van het etiket, maar maak je geen zorgen – onze ontwerper staat paraat om je te helpen. Voor een kleine prijs kan je je etiket aanpassen en voorzien van jouw logo, terwijl de belangrijke gegevens van Lux Cosmetics behouden blijven. Bel ons gerust om de mogelijkheden te bespreken en je eigen merk te laten schitteren op onze hoogwaardige producten.

Bel ons gerust of vul het contact formulier in.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Name

Onze ingrediënten

Bij Lux Cosmetics geloven we in transparantie en hoogwaardige ingrediënten. Onze producten bestaan voor meer dan 95% uit natuurlijke elementen, zorgvuldig geselecteerd om jouw huid te verbeteren en te verzorgen. Wil je gedetailleerde informatie over de specifieke ingrediënten en hun functies ontdekken? Klik hier om verder te gaan en de diepgaande schoonheidsgeheimen te onthullen die schuilgaan achter onze luxueuze formules. Jouw natuurlijke schoonheid verdient niets minder dan het beste.

  × Stuur ons een app!