Over ons

Over ons

Ashlinn Sterks leidt ons bedrijf en heeft in 2014 haar eigen salon, Beauty & Wellness Salon Lux (www.salonlux.nl), opgericht. Tijdens haar opleiding en werk bij diverse salons en wellnesscentra heeft ze uitgebreide ervaring opgedaan met diverse merken. Bij Salon Lux werken getalenteerde professionals die eveneens veel expertise hebben in huidverzorging.

In de praktijk merkten we dat sommige merken beloften deden die ze niet nakwamen, verpakkingen niet prettig waren of dat de ingrediëntenlijst niet klopte. Als klap op de vuurpijl ontdekten we zelfs een merk in onze salon dat simpelweg producten herverpakte van AliExpress. Dit was voor ons de druppel en leidde tot de beslissing om zelf hoogwaardige producten te ontwikkelen. Zo ontstond Lux Cosmetics. We zijn vastbesloten om eerlijke, effectieve en betrouwbare schoonheidsproducten te leveren, zodat onze klanten kunnen vertrouwen op de kwaliteit van Lux Cosmetics.

Ons merk:

In 2018 zag Lux Cosmetics het levenslicht en werd officieel opgericht. Het jaar daarop, in 2019, lanceerden we het merk Lux Cosmetics. In het begin concentreerden we ons voornamelijk op basisproducten voor reiniging, hydratatie en anti-aging. In datzelfde jaar stonden we voor het eerst op de beautybeurs, maar helaas gooide de opkomst van de coronapandemie roet in het eten, met als gevolg dat veel salons hun deuren moesten sluiten.

Ondanks deze uitdagingen bleef Lux Cosmetics niet stilzitten; integendeel, we gingen juist door met ontwikkelen. Gedurende deze periode hebben we ons assortiment steeds verder uitgebreid met nieuwe producten. De naam Lux Cosmetics is afgeleid van de meisjesnaam Luxemburg, die Ashlinn draagt, en haar eigen salon die de naam Salon Lux draagt. Deze naam weerspiegelt de kern van ons merk

    × Stuur ons een app!