Hydraterende producten

Hydraterend
Hydraterend

Hydra Booster

De hydra booster is een intensief voedend en hydraterend serum. Dit serum zit vol met hydraterende ingrediënten. Zoals de koolzaadolie, deze heeft een vochtvasthoudend vermogen wat zorgt voor een goede hydratatie en een anti aging effect. Door de weegbree, ook wel slangenkruid genoemd, heeft het serum een beschermend, cel opbouwend en regenererend effect. Granaatappel zorgt hierbij voor een goede celhuishouding, stimuleert de collageenproductie en werkt ontstekingsremmend, hydraterend en herstellend. In het serum zit ook zonnebloem, dit zit vol vitamines zoals B1 en E. De aloë vera in het serum werkt verkoelend, antioxiderend, hydraterend en ontstekingsremmend. Doordat er blaasjeswingerd is toegevoegd kan de serum ook op de gevoelige huiden zoals mensen met eczeem of psoriasis, de blaasjeswingerd werkt hierin ontstekingsremmend. Zeker niet het minste ingrediënt in de serum is hierbij is de hyaluronzuur. Dit heeft een ontstekingsremmend, vochtvasthoudend en hydraterende werking. Ook vervaagd het fijne lijntjes en rimpels en wordt er beschermt tegen vrije radicalen

Hydra Booster
Hydraterend
Hydraterend

Hydra Skin Cream

Een dag en nacht crème die de huid een intensieve vocht boost geeft.

De koolzaadolie heeft hierbij een vochtvasthoudend vermogen wat zorgt voor een goede hydratatie en een anti aging effect. Door de weegbree, ook wel slangenkruid genoemd, heeft het cream een beschermend, cel opbouwend en regenererend effect. In het serum zit ook zonnebloem, dit zit vol vitamines zoals B1 en E. De aloë vera werkt verkoelend, antioxiderend, hydraterend en ontstekingsremmend. Doordat er kokosolie in zit, is deze niet alleen geschikt voor de droge en zeer droge huid. Maar door zijn bacteriedodend effect kan de hydraskin ook goed ingezet worden op de vettere huid. Doordat er blaasjeswingerd is toegevoegd kan de serum ook op de gevoelige huiden zoals mensen met eczeem of psoriasis, de blaasjeswingerd werkt hierin ontstekingsremmend. Door de toevoeging van haver is de crème huidkalmerend en jeukwerend. Zeker niet het minste ingrediënt in de hydraskin is hierbij is de hyaluronzuur. Dit heeft een ontstekingsremmend, vochtvasthoudend en hydraterende werking. Ook vervaagt het fijne lijntjes en rimpels en wordt er beschermt tegen vrije radicalen.

White Gold Kings Day - Koningsdag Instagram Post (46)
Hydraterend
Hydraterend

Hydra Skin Cream Men

Een dag- en nachtcrème speciaal ontwikkeld voor mannen, die de huid voorziet van een intensieve vochtboost. De koolzaadolie in deze formule heeft een vochtvasthoudend vermogen, wat zorgt voor een uitstekende hydratatie en een effectieve anti-aging werking. De toevoeging van weegbree, ook bekend als slangenkruid, geeft de crème een beschermend, celopbouwend en regenererend effect.

Het serum bevat tevens zonnebloem, rijk aan vitamines zoals B1 en E, en aloë vera, dat verkoelend, antioxiderend, hydraterend en ontstekingsremmend werkt. Dankzij de kokosolie is deze crème geschikt voor zowel de droge als de vettere huid, vanwege zijn bacteriedodende eigenschappen. De toevoeging van blaasjeswingerd maakt het serum ook geschikt voor de gevoelige huid, zoals bij mensen met eczeem of psoriasis, dankzij de ontstekingsremmende werking.

Haver is een belangrijk ingrediënt dat de crème kalmerend maakt en jeuk verlicht. Last but not least, bevat deze hydraskin hyaluronzuur, dat ontstekingsremmend, vochtvasthoudend en hydraterend werkt. Het vervaagt fijne lijntjes en rimpels, terwijl het de huid beschermt tegen vrije radicalen. De ideale oplossing voor de specifieke behoeften van de mannenhuid.

White Gold Kings Day - Koningsdag Instagram Post (45)
Hydraterend
Hydraterend

Premium Mask

Dit masker geeft energie, vult op en beschermt. De amandelolie in dit masker zorgt ervoor dat het masker heel zacht aanvoelt, zorgt ook voor een reinigende werking. De zonnebloem olie heeft hierin ook een verzachtende werking maar heeft ook een regenererend effect en is in het bezit van vitamine B1 en E. In het premium mask zit ook avocado, dat zit vol met vitamine E, en is extra goed voor de drogere huid. Doordat er kokosolie in zit, is deze niet alleen geschikt voor de droge en zeer droge huid. Maar door zijn bacteriedodend effect kan het masker ook goed ingezet worden op de vettere huid. Witte klei zorgt door zijn bezit van ijzer, magnesium, calcium, natrium en zink voor een ontgiftende werking. De koolzaadolie heeft een vochtvasthoudend vermogen wat zorgt voor een goede hydratatie en een anti aging effect. Granaatappel zorgt hierbij voor een goede celhuishouding, stimuleert de collageenproductie en werkt ontstekingsremmend, hydraterend en herstellend. Door het bezit van rijstolie in het masker werkt het ook porie verminderd zonder dat de huid uitdroogt, het kalmeert ook de huid. De bloem plant hibiscus staat bekend om zijn vermogen om rimpels te verminderen en de huid te verstevigen.

White Gold Kings Day - Koningsdag Instagram Post (47)
    × Stuur ons een app!