Persoonlijk contact

Bij Lux Cosmetics streven we naar persoonlijk contact. Onze contactpersoon is niet alleen een expert op het gebied van schoonheid, maar heeft ook een eigen salon. Ervaar de betrokkenheid van een gelijkgestemde professional die jou begrijpt en ondersteunt in elke stap van je schoonheidsreis.

Huidverbeterende producten

Ontdek de magie van onze huidverbeterende producten, ontworpen om actief iets te doen voor jouw huid. Laat onze formules werken aan hydratatie, herstel en een stralende teint. Ervaar de transformatie en geef je huid de aandacht die het verdient. Lux Cosmetics, waar schoonheid een actieve belevenis is.

Verzenden

Bij Lux Cosmetics geniet je van gratis verzending in Nederland bij bestellingen vanaf 75 euro en in België vanaf 100 euro. Ontdek de luxe van zorgeloos winkelen en laat jouw favoriete producten kosteloos bij je thuis bezorgen.

Proefpakket
Natuurlijke producten zijn goed voor je huid

Ervaar zelf wat Lux Cosmetics met je huid kan doen!

Ontdek de weelde van natuurlijke schoonheid met een gratis proefpakket van Lux Cosmetics! Meer dan 95% van onze formules bestaat uit pure, natuurlijke ingrediënten, speciaal ontworpen om jouw huid te verbeteren. Als leuke aanvulling voor jouw salon, ontvang je nu een exclusief proefpakket om onze hoogwaardige producten zelf te ervaren. Laat je betoveren door de kracht van Lux Cosmetics en geef je klanten de liefdevolle verzorging die ze verdienen. Bestel nu en ervaar de transformatie naar stralende schoonheid in jouw salon!

Vraag hier aan!

Start u met een salon of heeft u al een salon? Vraag dan een gratis proefpakket aan en ontdek de weelde van natuurlijke schoonheid met Lux Cosmetics! Meer dan 95% van onze formules bestaat uit pure, natuurlijke ingrediënten die speciaal zijn ontworpen om de huid te verbeteren. Als leuke aanvulling voor uw salon ontvangt u nu een exclusief proefpakket om onze hoogwaardige producten zelf te ervaren. Laat u betoveren door de kracht van Lux Cosmetics en bied uw klanten de liefdevolle verzorging die ze verdienen. Bestel nu en ervaar de transformatie naar stralende schoonheid in uw salon!

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Name
Heeft u een salon?
Geselecteerde waarde: 0
Onze ingrediënten

Mooie werkstoffen voor je huid

Onze huidverbeterende werkstoffen, zoals hyaluronzuur en aloë vera enz. ze werken samen om je huid te hydrateren, te voeden en te revitaliseren. Hyaluronzuur helpt bij het behouden van vocht, terwijl aloë vera kalmeert en herstelt. Ontdek de synergie van deze krachtige ingrediënten voor een stralende en gezonde huid.

    × Stuur ons een app!