FAQ

 1. Krijg je van water drinken écht een mooie(re) huid?

  Van water drinken krijg je een mooiere huid! Is het nu een feit of toch een fabel? Wat doet (veel) water drinken nu eigenlijk met je huid?

  Het is niet aangetoond dat van veel water drinken je huid er mooier uit gaat zien.

  Maar drink je te weinig water, dan droog je uit. Dit zie je op bepaalde plekken terug. Denk bijvoorbeeld aan je lippen, je handen en je gezichtshuid. Vooral in de winter merk je dit al snel.

  Vaak zie je ook dat een droge huid zich verder ontwikkelt tot huidirritaties, verslappingen en dat de huid minder elastisch wordt.

  Dagelijks 1,5 tot 2 liter water drinken is voldoende om dat te voorkomen.

  Bepaalde Gifstoffen in je lichaam, zorgen ervoor dat je een onrustige huid krijgt. Water zorgt ervoor dat die gifstoffen uit je lichaam gespoeld worden en daardoor heb je ook minder kans op puistjes of andere oneffenheden.

  Naast voldoende water drinken, kun je de huid extra goed hydrateren met onze hydraterende lijn van lux Cosmetics. Onze producten zijn met de hoogwaardigste ingrediënten en meer dan 95% natuurlijk. Huidverzorging voor iedereen.

 2. Wat doet suiker met mijn huid

  Versuikering van de huid noemen we ook wel glycatie.
  Als je voeding eet met een hoog suiker gehalte dan stijgt de bloedsuiker snel en is suiker het meest schadelijk voor de huid.

   

  Wat doen suikers met je huid?

  Van suiker krijg je rimpels. Dat is de harde waarheid! Maar hoe gaat dat dan in z’n werk?

  Verouderen is namelijk versuikeren. Suiker beschadigt het collageen in de huid enorm.

  Glycatie is een proces waarbij suiker zich gaat binden aan eiwitten. Bij de binding van suikermoleculen aan eiwitstructuren ontstaan schadelijke stoffen, genaamd AGE’s, ook wel versuikerde eiwitten. Collageen en elastine zijn ook eiwitten en zorgen ervoor dat de huid soepel en jong blijft. Wanneer suikers zich gaan binden aan deze eiwitten, zullen elastische vezels verharden, waardoor ons weefsel stijf en minder elastisch wordt. Het resultaat: steeds meer rimpels en een slapper wordende huid.

  De impact van een hoge suikerinname kan zichtbaar worden vanaf de leeftijd van 35 jaar wanneer je huid collageen sneller verliest dan het kan produceren.

  Anti age lifting serum en luxury anti aging crème  helpen ‘versuikering’ van je huid afremmen!

Heeft u een andere vraag, stel hem gerust?

Heeft u een andere vraag? Stel deze gerust via ons contactformulier. We staan klaar om u te helpen en uw vragen te beantwoorden. Uw tevredenheid staat bij ons voorop.

 • 7 + 3 =
  × Stuur ons een app!