Telefoonnummer

+31-653939283

Email

info@luxcosmetics.nl

Openingstijden

Wij staan altijd voor u klaar

Dit doet roken met de huid.

Wist je dat roken ook invloed heeft op de huid? Een gezonde, mooie en stralende huid en roken gaan niet echt samen. Het zorgt voor huidveroudering, een doffe/grauwe huid en het kan zelfs puistjes veroorzaken.

Als je stopt met roken zie je dat vaak meteen. De doorbloeding van je huid zal namelijk verbeteren. Je gezicht krijgt snel weer een gezonde, frisse kleur in plaats van de grauwe, doffe look die je bij veel rokers ziet.

Rimpels: De meest bekende rimpels bij rokers zijn de mondrimpeltjes. Deze rimpeltjes ontstaan op de bovenlip door herhaalde bewegingen van de mond. De rimpels kunnen ook ontstaan als je niet rookt maar wanneer je rookt zijn ze meestal een stuk duidelijker zichtbaar. Daarnaast ontstaan ze sneller bij rokers.

Kan de huidschade door roken weer hersteld worden? Wanneer je stopt met roken zal de doorbloeding beter worden, er komt weer zuurstof op plekken waar dit hoort te zien. Hierdoor krijg je weer een gezonde, frisse kleur op de huid.

Je hele huidconditie zal verbeteren.

De aanwezige huidschade door roken kun je verminderen met de producten van lux Cosmetics. De natuurlijke producten brengen weer een stralende teint op de huid, en gaan fijne lijntjes tegen.

Recommended Articles

[instagram-feed]